Nole je rekao da 18-godišnji teniser ima svetlu budućnost ispred sebe 😁

Novak Đoković je nakon meča za plasman u drugo kolo Australian Open 2024 pohvalio svog protivnika Dina Prizmića. 💪🏻

Srpski teniser pobedio je u 4 seta i rekao da 18-godišnjak ima svetlu budućnost pred sobom. Nole je rekao da je mogao da vidi poteze svoje igre u Dinu Prizmiću. 🧐🧐

Kada su Noleta upitali da li je nakon pobede osetio olakšanje ili iznenađenje, on je rekao:

- Da, sve. Takođe, iscrpljenost. Bila je to fizička borba. Svaka mu čast što je odigrao neverovatan meč, za 18-godišnjeg dečaka koji nikada nije imao iskustvo na centralnom terenu. Fizički izgleda snažno. Čuo sam da je veoma disciplinovan, veliki radnik, posvećen ovom sportu i vidite da ima toliko potencijala.

- Kao što sam rekao na terenu, definitivno želim da budem u njegovom ćošku jer će on uraditi velike stvari. Ima sve u arsenalu i svestran je igrač. Nije odustajao. Imao je 4-0 i nastavio je dalje. Osećao sam se kao da malo igram sa sobom u ogledalu. Bilo je nekim razmena u tom trećem setu i bilo jako teško proći kroz njega. Neverovatno se dobro brani, koristi bekhend, forhend, super solidno i nema slabosti. Njegov servis je zaista dobar, može i bolje, ali ima samo 18 godina i ima mnogo vremena pred sobom. I da, iznenadio me je svojim nastupom. Znao sam da igra dobro jer sam razgovarao sa svojim trenerom Goranom koji ga poznaje - rekao je Novak, piše Eurosport.

IZVOR: YT / Australian Open TV

Autor: redportal.rs