Mezimica Lusi dobila svoju božićnu pesmu 💗🎶

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović još jednom se oglasio na Instagramu, kako bi nam pokazao na koji način je obradovao svoju ljubimicu Lusi. Ovom prilikom, on se prisetio kako je proveo svoj odmor u Londonu, što smo i mi podelili:

Prilikom njegovog nastupa u Londonu, društvo mu je pravila njegova ljubimica Lusi. Sada je on odlučio da i nju obraduje, jer je primetio da njoj put u London nije prijao koliko njemu. Zato je odlučio da isproba, kako je naveo u postu jedan stari ali svakako uspešan trik koji podrazumeva malo dodatne tople i nežne pažnje, koji bi svakako mogao pomoći.

Foto: Instagram.com/@zeljkomitrovic

On je odlučio da obradi svima dobro poznatu pesmu benda Wet Wet Wet Love Is All Around. Žex je pesmu obradio u prazničnom duhu, te je malo promenio reči:

I feel it in the windows I fell it in my toes Christmas is all around me And so the feeling grows You know I love Christmas I always will...

Pogledajte ⏬:

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Između ostalog, Žex je u objavi napisao i da je odmor iskoristio za završavanje njegove autorske predstave Lucifer koja će premijerno otvoriti Teatar Odeon. O tome je govorio u jutarnjem programu televizije Pink:

Objavu je završio u šaljivom maniru:

Krajnje je vreme da moram da preduzmem radikalne mere i promenim oblik i format svoji javnih nastupa, jer ako ovako nastavim, rizikujem da počnem da ličim više na pevača narodne muzike nego na medijskog mogula!

Autor: redportal.rs