Ogromno je zadovoljstvo usrećiti nekog ko to stvarno zaslužuje 😊

Direktor Pink Media Group Željko Mitrović gostovao je jutros u emisiji Novo jutro kod Jovane Jeremić. tom prilikom su se prisetili i brojnih humanitarnih akcija koje je on preduzeo tokom decembra, kako bi mnogobrojoj deci izmamio osmehe. 🥰

Foto: Instagram.com / @zeljkomitrovic

Prošle godine, on je usrećio i jednu porodicu sa petoro dece, čiju je samohranu majku i zaposlio, a oni će uskoro dobiti i novu kuću. Ponosna mama je istakla:

Deca su presrećna, ona su toliko iščekivala ovaj dan.

Mitrović je istakao da je najkomplikovanije bilo pronaći plac u centru:

Najkomplikovanije je bilo pronaći plac u centru zbog prirode obaveza dečice. Važno je da tu bude i škola, pijaca, ambulanta. Sve što je neophodno za njihov zdrav razvoj i za njihovo srećno detinjstvo. Useljnje će biti najkasnije za 90 dana, a možda i brže. POkušavamo da uradimo to što pre, da bi već možda u februaru, dok je još zima ušli unutra, zato smo se i opredelili za montažni, da bi mogli i zimi da radimo. Ono što nas sad ograničava je temeljna ploča i instalacije koje su neophodne... Ovaj osmeh koji se vidi na licima ove dečice je zapravo najveća nagrada koju možemo da dobijemo.

Žex je tom prilikom deci doneo i mnogobrojne poklone, uključujući garderobu i igračke, a sreća je bila ispisana na svim njihovim licima. On se sa dečicom, grlio i družio, pokazujući im da su praznici stigli i kod njih.🎇✨

Foto: Instagram.com / @zeljkomitrovic

Po povratku u studio, Jovana ga je pitala koliku sreću on oseća kada vidi ove iskrene dečje osmehe. On je ponovio da je ogromno zadovoljstvo usrećiti nekoga ko to stvarno zaslužuje.

To je meni jedna od vodlija i trudimo se da što više učestvujemo u različitim humanitarnim stvarima koje možemo da izdržimo. Svake godine i podignemo taj budžet za učestvovanje u različitim humanitarnim aktivnostima.

On je istakao da je to ključno, zato što su oni presrećni zbog toga, a njihova zahvalnost je džinovska:

Sreća bi zapravo trebalo da ne bude ni cilj ni kraj nekog puta. Sreća zapravo treba da bude put kojim se putuje u budućnost i sreća bi trebalo da bude zbir srećnih trenutaka. Ako svaki dan nekog učinite srečnim i kada bi se to multipliciralo, da i drugi imaju tu ambiciju, ja mislim da bi se nivo osmeha u Srbiji značajno podigao.

Posete se možete prisetiti ovde ⏬:

Izvor: Youtube/@RTVPinkOfficial

Autor: redportal.rs