Subota, 13. januar 2024.

Legenda nemačke elektronske scene DJ HELL nastupiće 13. januara u klubu Karmakoma! Ovo je jedinstvena prilika da ovog poznatog DJ-a i producenta čujete u ograničenom kapacitetu na vrhunskom L’Acoustics zvuku. Domaću podršku pružiće Ali Güney i Regen.

Priču o DJ HELL-u možemo da počnemo i završimo činjenicom da je Helmut Josef Geier didžej od 1978. godine. Dok drugi s vremenom gube oštricu, DJ HELL sa svakim novim izdanjem uspeva da se osveži, što zahvaljujući pažljivo biranim saradnjama, što zahvaljujući svom istančanom ukusu. U Karmakomu donosi čuveni Gigolo zvuk po kom ga poznavaoci scene prepoznaju zatvorenih očiju.

Foto: Greg Gorman/Greg Gorman

Sa kartom za DJ Hell-a ulazite u Drugstore na žurku sa Tekijem Latex-om

Samo za ovu priliku klubovi Karmakoma i Drugstore imaju specijalnu ponudu u kojoj ćete sa kartom za žurku sa DJ HELL-om u Karmakomi moći da uđete i na proslavu srpske nove godine u klubu Drugstore, sa još jednom legendom elektronske scene Tekijem Lateksom.

Karte za žurku su uveliko u pretprodaji na sajtovima tickets.rs i Resident Advisor po ceni od 3500 RSD ili 30 EUR.

Teki Latex, koji nastupa u klubu Drugstore iste večeri, u subotu 13. Januara, dolazi iz Pariza. Repersku karijeru zamenio je puštanjem muzike, ali na veoma karakterističan način. Teki je širom sveta poznat kao “kralj blendova” u kojima preko savremenih bitova miksuje nostalgične špice iz crtaća i muziku iz video igrica.

Foto: Greg Gorman Big/Greg Gorman Big

Žurka u klubu Drugstore će se odigrati na čak 3 bine pa će nastupati i Stevie Whisper, Praktikal, Cuban Chamber of Commerce, Phillie P, Orgy, Lollipop Janosz, Little Lu i All Stars. Karte za žurku sa Tekijem Lateksom možete da kupite na sajtovima tickets.rs i Resident Advisor po ceni od 1200 RSD ili 10 EUR. Karte za koncert će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 1500 RSD.

Karmakoma, Poenkareova 32, Beograd

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115, Beograd

FACEBOOK EVENT DJ HELL, FACEBOOK EVENT TEKI LATEX

DJ HELL Boiler Room

Teki Latex za THE LAB LDN

LINEUP DRUGSTORE

Teki Latex

Stevie Whisper

Praktikal

Cuban Chamber of Commerce

CHAMBERS

Phillie P

Orgy

Lollipop Janosz

Little Lu

ICE CREAM BOOTH

All Stars

Foto: Instagram.com/DJ Hell

Autor: redportal.rs