Sprema se rimejk kompletnog tima

Kako prenosi portal Mondo, Bogdan Bogdanović igra sezonu iz snova, briljira u NBA ligi, ali bi godinu mogao da završi u nekom drugom klubu. Atlanta je, navodno, spremna za rasprodaju igrača i želi da uđe u pravljenje novog tima. Već neko vreme priča se o odlasku Dižontea Mareja u Lejkerse. Na toj listi je i srpski reprezentativac.

Tako tvrdi američki novinar Džejk Fišer:

Atlanta radi suprotno, ne kupuje, već se sprema da prodaje, da napravi korak nazad, da se spremi za draft sledeće godine. Mnogim timovima su rekli da su samo Trej Jang i Džejlen Džonson nedodirljivi.

Hoksi su pre nekoliko godina odlučili da krenu u obnovu, odnosno pravljenje novog tima. Nešto slično kao što Detroit i San Antonio rade ove sezone. Međutim, izgleda da ljudi u klubu nisu zadovoljno procesom i načinom na koji se sve razvija i žele da krenu ispočetka. Nezadovoljni su i činjenicom da je tim trenutno 11. na Istoku sa skorom 14-20.

Neće Bogdanu biti previše teško da pronađe novi tim. Ove sezone prosečno beleži 17,7 poena, 3,3 skoka i 2,8 asistencija po meču i to uglavnom tako što ulazi sa klupe. Zbog toga je u užem krugu kandidata za nagradu "Najbolji šesti igrač". Ukoliko Atlanta zaista ima drugačije planove, možda Bogdanović postane i deo nekog tima koji se bori za titulu. Za to vreme može da uživa sa svojom novom devojkom Sarom Radović.

Autor: Mondo.rs