Udavala se 3 puta 👰

Pevačica Kaja Ostojić iza sebe ima 3 braka, a nedavno je za medije otkrila i kog bivšeg muža je volela najviše, a kog najmanje. 😅

- Najmanje sam volela prvog, a najviše trećeg - rekla je pevačica, čime je šokirala sve u studiju, piše Blic, prenosi 24sedam.rs.

Kaja iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Ovaj par razišao se 6 meseci od rođenja ćerke, a 2. Kajin brak okončao se nakon godinu dana. Drugi pevačicin muž bio je košarkaš Uroš Duvnjak. 👇

- Nakon što se Uroš vratio iz Poljske dobili smo priliku da konačno probamo pravi bračni život i nije nam pošlo za rukom. Nije išlo onako kako sam planirala. Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni on ni ja nismo takvi ljudi - rekla je Kaja svojevremeno.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Treći brak sa svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom trajao je najduže, odnosno 5 godina. Oni su se 2014. venčali.

- Presrećna sam. Našoj proslavi nije prisustvovao niko, zato što smo se samo registrovali u opštini - rekla je ona tada.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.