Smeta mi što u Srbiji govore da sam našla milionera, milijardera ili sada nisam našla, iskreno je otkrila pevačica 👇

Popularna pevačica Emina Jahović nedavno je gostujući u emisiji Goca show otvoreno govorila o svojim sinovima, te otkrila da jedan od njih odbija da priča srpski trenutno, kao i o životu u Turskoj i Srbiji. 🧐

– Ja se bolje osećam ovde, ne može. Ja se tamo osećam kao stranac, iako su moja deca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, verovatno je ljubomoran, pa imamo taj problem – ispričala je u emisiji Goca show, kako prenosi 24sedam.rs.

– Ja sam dosta konzervativna, otišla sam u Istanbul, u strani svet koliko god oni bili dobri pema meni, ostavila sam karijeru. Vaspitana sam da kada se udam, tu su brak i deca, a kada to nije funkcionisalo, završilo se – iskreno je rekla pevačica, pa otkrila da joj smeta kada o njoj govore da se udala za bogataša.

– Smeta mi što u Srbiji govore da sam našla milionera, milijardera ili sada nisam našla. To jako smeta, ja sam dovoljno zaradila u životu da mogu da kupim sve što mi treba i ne treba mi muškarac da bi mi nešto dao, ali da sam se emotivno osećala sigurno.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Autor: Redportal.rs / K.Đ.