Pred nama je novi evroligaški okršaj večitih rivala

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.00 časova dočekuju svog najvećeg rivala ekipu Partizana u okviru 19. kola Evrolige. 🔥

IZVOR: X / @crvenazvezdakk

Crno-beli su slavili pred svojim navijačima u 1. ovosezonskom susretu večitih, a sada će crveno-beli pred 20.000 svojih navijača želeti da stignu do pobede.

Pred večerašnji praznik košarke trener Crvene zvezde Jasis Sferopulos izjavio je:

- Derbi je uvek derbi. Veoma važna utakmica za nas, igramo pred našim navijačima. Očekujemo tešku utakmicu, nezavisno od toga kako ste igrali pre, nezavisno u kakvom stanju dolaze timovi, ovo su jedinstvene utakmice. Imamo igrače koji znaju da igraju ovakve utakmice i moramo da budemo spremni fizički i psihički da se borimo za pobedu.Ne brojimo samo pobede, zato što su utakmice u Evroligi od velikog značaja. Pobedili smo Fenerbahče i želimo da tako nastavimo. Ne želim da upirem prstom igre, naročito ne na stanje na tabeli u Evroligi, važno je kako se mi osećamo i da pobedimo utakmicu - rekao je grčki trener.

Foto: Redportal.rs/Marijana Vasiljević

Sa druge strane trener Partizana Željko Obradović rekao je:

- Sledi utakmica protiv najvećeg protivnika za nas - Crvene zvezde. Dolazi u dobrom trenutku i za njih i za nas. Rival je odigrao zaista dobru utakmicu protiv Fenerbahčea, mi smo odlično igrali protiv Asvela i nadamo se da će biti dobra utakmica. Poznajemo koševe i ambijent u Areni, ali će ovaj put biti malo drugačije. Tako je kako je, treba biti koncentrisan na utakmicu. Znamo šta nam je posao - istakao je Obradović.

Foto: Redportal.rs/Marijana Vasiljević

Crno-beli večeras u Štark areni neće imati podršku svojih navijača, kao što je bio slučaj i sa navijačima crveno-belih.

Autor: redportal.rs