Sada sam polako krenuo na put ka mom kumu Tomi, rekao je pevač kada je saznao za bolest 💔

Na današnji dan, 4. januar, 2023. godine napustio nas je Zoran Kalezić. Poznati pevač preminuo je u 74. godini nakon teške bolesti. 💔

O privatnom životu Zorana Kalezića ne zna se mnogo, jer o njemu nije želeo puno da govori, ali je poznato da se 2017. godine venčao sa suprugom Irenom u svojoj 67. godini.

Foto: Printscreen YouTube/TV ARHIVA

Poznato je i to da je Zoranov kum bio Toma Zdravković, a evo i kako je on govorio o njemu kada je saznao sa bolest.

- Sada sam polako krenuo na put ka mom kumu Tomi. Uskoro ćemo se sresti, ali imam još nešto da uradim dotad. Čekam koncert u Domu sindikata da još jednom čujem note koje sve organe vraćaju na pravo mesto. Imam potrebu da još jednom vidim sve te ljude u publici. Kada je odlazio moj kum Toma, rekao mi je: "Nemoj da kenjaju tamo o meni, ti ćeš da se oprostiš od mene. Ti ćeš da kažeš nešto". Kakva je to počast. Kakva je to obaveza. Tada sam se oprostio od Tome, tad sam shvatio da odlazi čovek koji je želeo da ode, on više nije želeo ovozemaljski život i principe koje mu doktori zadaju. Nije smeo da puši i pije alkohol. Žao mi je što više nema ljudi kao što su Toma, Šaban... Njih ne treba žaliti jer su sebe napravili besmrtnim. Dok god traje muzika traju i oni - izgovorio je tada pevač na ivici suza, kako prenosi Pink.rs.

Foto: luftika.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.