Navodno su zajedno proveli 7 dana u Istanbulu 🤫

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović krajem prošle godine otvoreno je u medijima govorila o odnosu sa bivšim dečkom Stefanom zbog čijeg je uznemiravanja bila i u policiji. 🚨

Aleksandra je tada tvrdila da ju je bivši dečko uznemiravao nakon raskida, te da joj je iz stana ukrao veću svotu novca!

Iako je Aleksandra tvrdila da među njima više nema ništa, njeni fanovi se ne bi složili sa tim. Naime, od sinoć se na društvenim mrežama deli Aleksandrina i Stefanova zajednička slika koja je navodno nastala tokom decembra u Istanbulu. 👇

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

@stefan_cecarr је поделио/ла објаву

IZVOR: IG / @stefan_cecarr

Mimo ove fotografije, na Stefanovom Instagram storiju, kao i na portalu Pink.rs, može se videti još nekoliko slika na kojima se vide i datumi, a koje govore da je pevačica i nakon svađe navodno bila na istim mestima sa Stefanom, te da su se navodno pomirili.

- Nemam komentar. Pozdrav - bilo je sve što je pevačica imala da poruči Aleksandra za Pink.rs povodom navodnog pomirenja.

- Ovo je nova fotka Iz Istanbula. Bili smo zajedno sedam dana u Turskoj. Sve je super, nama je savršeno. Mediji su pisali sve najgore o nama, ali opet nas nije sprečilo da budemo zajedno. Šta će drugi da kažu, da li će da osuđuju na osnovnu svega, videćemo, ali opet ljubav pobeđuje sve - rekao je Stefan nedavno za Informer.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.