Sinoćnje veče i noć je po svim parametrima obeležila novogodišnja ELITOVIZIJA 🥳

Sinoćnja ELita bila je jako zanimljiva i totalno drugačija od svih do sada. U žiriju za novogodišnju Elitoviziju našli su se: Dejan i David Dragojević, Miki Đuričić i Dejan Milićević.

IZVOR: YouTube / Zadruga Official

Prvi su nastupali Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Milena Kačavenda.

IZVOR: YouTube / Zadruga Official

Moram da ustanem i da zagrlim Marka Đedovića, jer je on za mene bio uvek tu. Učinio je za mene - rekao je Dejan.
Ne mogu da komentarišem vaše pevanje. S Milenom sam napolju sam imao sukob, jer sam rekao da mi deluje kao da je priča u vezi Ane Ćurčić muljaža klasična - kazala je Milena.
Meni su Ana i Milena ista banda, jer je ova Anu podržavala, pa je sada pljuje - dodao je Miki.
Matora, moram da se osvrnem. Ti si sama se bi kora od banane. Podsvesno si namestila da ti se ovo desi. Anita te je jurila, ti si bežala, došao je brak, a ti si mislila negde duboko u sebi da do ovoga može da dođe. Znale ste dobro šta radite, a ja jedva čekam Anđela da dođe. Znala si za poruke sa Mateom, prikazivala ti je na dan venčanja da se sa nekim dopisuje - kazao je Dejan.
Dejane, želim da odgovorim Mikiju i tebi. Nisam imala priliku da ti kažem, ali mene je ona uvukla da budem u javnosti, te je sve nastalo spontano dalje, kao i moj ulazak u rijaliti - kazala je Milena
Dejane, želim da odgovorim Mikiju i tebi. Nisam imala priliku da ti kažem, ali mene je ona uvukla da budem u javnosti, te je sve nastalo spontano dalje, kao i moj ulazak u rijaliti - kazala je Milena

IZVOR: YouTube / Zadruga Official

Sledeći su nastupili Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

IZVOR: YouTube / Zadruga Official

Bravo za Miljanu, super ste u paru, Zola mi nikada nije bio specijalan favorit, ali ovo si uradio svetski. Ako budete nastupali zajedno, svet je vaš - rekao je Dejan Milićević.
Fenomenalni su, Zola je na sto odsto, a Miljana je dovela liniju do savršenstva - rekao je David.
Postoje osobe sa kojima se čujem i ne čujem posle rijalitija, ispred mene stoje osobe sa kojima se ja čujem. Koji god format da bude, Miljanu i Zolu ništa neće moći da rastavi, nikada nisam bio za Bebicu i Miljanu. Mislim da ne bi trebali da imate one klasične rasprave, Miljana mislim da si prevazišla otvaranje crnih džakova u radionici. Treba da znate gde vam je granica zbog vaših kući koji vas gledaju. Večeras je bio na 60 odsto - rekao je Dejan.
Meni je žao što on nije nastavio u tom pravcu, Miljana je uvek zanimljiva. Imaćete visoku ocenu, što zbog nastupa, što da me Miljana ne bi posle blatila. Prestanite, ovo vam je već stoti rijaliti, budite malo normalni, manite se haosa i svađa - rekao je Miki.

Ukupno je bilo još 20 nastupa, nakon čega se završio takmičarski deo Elitovizije i došlo je vreme da se proglase pobednici. Pobednika je birao novinarski žiri.

Članovi poznatih prestoničkih redakcija su dali svoje glasove i saznali smo ko je oduševio predstavnike sedme sile.

Devet poena za Zolu i Miljanu. Deset ide Anđelu, Aniti i Slađi. Maksimalnih dvanaest poena od portala Pink.rs ide Aneli i Urošu.

Priliku da glasa za pobednike večerašnje Elitovizije je imala i publika sa društvene mreže tiktok. Milionski auditorijum je glasao, a voditeljka Ana Radulović sopštila je rezultate.Gledaoce koji su glasali putem tiktoka, osvojili su Samir Ramović i Mensur Ajdarpašić.

Pobednici Instagram glasanja na prvoj Elitoviziji objavila je voditeljka Ana Radulović i otkrila ko je osvojio najviše glasova. Ovu nagradu ponela je grupa koju čine Samir Ramović i Mensur Ajdarpašić.

Nakon Fejsbik glasanja, Marko Đedović, Matora i Milena Kačavenda proglašeni su za pobednike, i oni su otišli da preuzmu nagradu koju je za njih spremio Veliki šef.

Kada sve saberemo publika je uživala u nastupima koje su takmičari pripremili, a struči žiri je sa velikom mukom ocenjivao njihove nastupe. Na kraju došlo je vreme da publika i takmičari saznaju ko je ostavio najjači utisak na stručni žiri koji su činili: Dejan Milićević, Dejan Dragojević, David Dragojević i Miki Đuričić.David Dragojević najvišu ocenu dodelio je grupi koju čine: Marko Đedović, Matora i Milena Kačavenda.

IZVOR: YouTube / Zadruga Official

Voditeljka Ana Radulović je saopštila da su pobednici SMS glasanja Anđelo, Anita i Slađa.

Autor: Pink.rs