Crno-beli nastavili niz poraza

Košarkaši Partizana doživeli su poraz na domaćem terenu od Virtusa iz Bolonje rezultatom 75:77 u okviru 17. kola Evrolige.

Crno-beli su bili u u rezultatskom zaostatku tokom čitavog meča, a u finišu uzbudljive završnice imali su šut za pobedu, međutim, lopta je ostala na obruču.

Iako nošeni sjajnom energijom 20.000 navijača košarkaši Partizana doživeli su 8. poraz i sada se nalaze na 8. mestu Evrolige.

Na konferenciji za medije trener crno-belih Željko Obradović sabrao je utiske:

- Bila je teška utakmica, očekivali smo da Virtus igra na isti način sve vreme. Igrali su tako 40 minuta i pobedili. Imali su sreće da su pogodili nekoliko šuteva koji su odlučili. Čestitke igračima na svemu što su uradili večeras. Idemo dalje, to je to. Izgubili smo, jer nismo jedan šut ubacili. Sve smo uradili, igrači sami, protok lopte dobar, dobar tim. Insistiram na tome da smo se vratili kad su oni vodili, nalazili želju. Nismo ubacili otvorene šuteve. Kad se igra ovako i kad se bori tim, nemam nikakve zamerke. Još jednom da se zahvalim navijačimana podršci, ambijentu i što su prepoznali akciju kluba pre utakmice - istakao je Obradović.

IZVOR: YT / BC Partizan TV

Partizan se već u subotu okreće ABA ligi i gostovanju protiv ekipe Mornara od 18.00 časova.

Autor: redportal.rs