Đedović smatra da nema logike u Anelinom ponašanju i da je zato svi smatraju folirantom

Odabrani igraju Igru istine. Nakon što je postavila pitanje Matoroj, Aneli se našla na meti kritika ukućana.

- Zašto tebi odjednom smeta moje druženje sa Anitom? "Druženje" što ja i ona razmenimo po haljinu, uopšte se ne družimo, da bi ti tako nešto ijavila juče, kao da si promenila mišljenje o meni - pitala je Aneli.
- Evo objasniću ti. Ti mene sinoć nisi razumela. Počelo je od nominacija. Znači, ja sam pre nominacija čula od ljudi i pričala s tobom ovde da je Anita izjavila šta je izjavila za Ađela. Ja sam ti prišla kod ogledala i rekla sam ti. Znala sam da će tako biti, ne za tebe, nego za bilo koju devojku, ali ona je takva da će ostati u bilo kakvom odnosu da li zbog haljine ili zbog čega. Ti si meni kod ogledala rekla: " Prekinuli smo odnos. Raspravila sam to sa njom." Meni nije bitno tvoje druženje sa Anitom. Meni je bitno ono što ja mislim za tebe. Zato si me sinoć iznervirala kad si rekla da ja želim da se svađate. Ne. Meni je u ovoj situaciji bitno sledeće. Dešava se situacija. Ja ulazim u orman, ti pred nominaciju meni kažeš: "Matora, šta da radim? Šta god da kažem za Anđela pogrešno će se protumačiti." Ja ti dam savet i ti mi kažeš u pravu si. Dolazim na nominaciju, ne kažeš ni Aniti ono što misliš . Posle kad sam ja tebi prišla ti si mi rekla da nisi htela kažeš tačno šta misliš da ne bi potencirala svađu - rekla je Matora.

Zatim se Đedović umešao u polemiku i izneo svoje mišljenje.

- Imaš sa jedne strane Ša koji je to rekao, ti si mu smrtno zamerila, a s druge strane imaš ono što tvoj momak sumnja, da ti se sviđa Anđelo. Zato nema logike u tvom ponašanju. Zato tebe svi sada nazivaju folirantom i u tebi vide foliranta- izjavio je Đedović.

Ceo razgovor pogledajte u nastavku.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs