Prepreka je ipak ogromna plata koju isplaćuju crveno-beli 😬

Filipo Falko, italijanski fudbaler, i dalje se nalazi na platnom spisku Crvene zvezde i dobija ogroman novac, ako je verovati jednom italijanskom treneru.

Falko je član srpskog šampiona od januara 2021. godine i još ima važeći ugovor sa crveno-belima.

Ispostavilo se da je u pitanju veliki promašaj uprave kluba – Falko je od dolaska u Zvezdu odigrao samo 36 utakmica (postigao 6 golova), a poslednji nastup upisao je u maju prošle godine.

Od početka nove sezone nije bio u planovima doskorašnjeg trenera Baraka Bahara, pa se razmišlja o novoj pozajmici. Prošlu sezonu proveo je u Kaljariju, za koji je odigrao 14 utakmica, ali bez većeg učinka.

Prethodnih dana su se pojavile informacije iz Italije u kojim se Italijan dovodi u vezu sa Tarantom, tamošnjim trećeligašem. Ipak, trener Ecio Kapuano kaže da velika plata Falka pravi problem 👇:

Pipo zarađuje 800.000 evra godišnje. Ako moramo da pravimo ludosti i obmanjujemo ljude… Mislim da ta opcija ne postoji, to je ludilo. Učinio sam mnogo za Falka i volim ga – ako poludi i odluči da dođe ovamo, ja ću ga pokupiti na aerodromu.

Pre Zvezde, popularni soko nosio je dres Lećea, Pavije, Ređine, Juve Stabije, Trapanija, Bolonje, Čezene, Beneventa, Peruđe, Peskare i Lećea.

IZVOR: YT / TVArenaSport

Autor: lat.rt.rs/redportal.rs