Hoće li se pomiriti?!😲😂

Noć za nama obeležila je emisija Nominacije. Učesnici su se ponovo našli na okupu, te su varnice ponovo počele da sevaju, a teške reči su padale.

Matora i Anita

Da će noć biti burna, pokazala je voditeljka Ivana Šopić kada je Matoroj prvoj dala reč da kaže koga će nominovati između svoje bivše ljubavi Anite i Anđela u koga je ona zaljubljena. Šta Matora misli, sada je izrekla kroz stihove:

Sećaš li se draga onih dana, kada te niko nije hteo, a ja sam te voleo. Kad su te razvlačili kao žvaku, a ti si meni zasenila svaku! Svadba je trideset hiljada bila, eh da sam barem du*e osolila. Dok je more šumilo, tvoje srce je glumilo. Dok sam tražila životnu šansu, ti si iz tuš kabine započinjala romansu! Goste nisi zvala jer nisi imala, a Mići si tajnu pozivnicu slala. Ja to sve u Eliti saznala i na tome ti hvala. Možda sam debela, al sam te volela. Kad Apolon dođe, sve počne da se puši, a moj se sneško sruši. Debela je dotle, tebi bila glava, a sad ti ni njena Svetislava ne valja! Da l' si žedna i gladna, sad te drugi pita, ali šta da se radi, pojavila se ki*a. Srećno tebi bilo, slavlja će da bude, u zaborav na tebe, pozvaću ja ljude! Za kraj da ti kažem, sada smo Elita, a ljubavi je našoj, presudila je ki*a. Nominujem Anitu.

Anita je samo prokomentarisala da to nije njen, nego Matorin blam. ⏬

Izvor: youtube/@zadrugaofficial3799

Aneli i Janjuš

Svađa je potom buknula i između para čiji je odnos obeležio ovu sezonu. Janjuš je tada rešio da stavi tačku na njihovu vezu:

Kraj smo i završena priča. da ti meni je**š mozak ovde. Seljanko.

Izvor: youtube/@zadrugaofficial3799

Oni su svađu nastavili i kasnije, a kako se ona završila pročitajte ovde:

Teodora i Bebica

Poslednja u nizu je svađa koja je buknula između Teodore i Bebice. Razlog je ljubomora. Nenad Macanović Bebica optužio je Teodoru Delić da nije bila iskrena u odnosu sa njim, kao i da su njene varnice prema Urošu Rajačiću više nego očigledne.

Nisam rekla da sam prebolela. Ja sam se sa tobom je*ala iz ljubavi, a ti rekao da idem sa ku*ca, na ku*ac.

Izvor: youtube/@zadrugaofficial3799

Oni su svađu nastavili i tokom jutra, nakon čega joj je on obećao pakao do jula. Da li su ovo definitivno gotove priče ostaje nam da saznamo.

Autor: redportal.rs