Starleta potvrdila glasine

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga starleta Ana Korać potvrdila je da je stavila tačku na brak sa misterioznim biznismenom.

Ana je iz tog braka dobila sina Matea, a od javnosti je krila kako izgleda sada već njega bivša ljubav.

Foto: Instagram.com / @ana_korac

- Tačno je da nisam više u braku, ali ne bih više ništa komentarisala - potvrdila je Koraćeva u izjavi, čime je potvrdila i da se prethodno tajno i udala za ovog muškarca.

Od početka ovaj odnos je bio pod velom tajni, zbog čega se atraktivna starleta povukla iz javnosti, a potom ostala u drugom stanju i rodila sina.

Tokom braka bila je manje aktivna na društvenim mrežama, a porodične slike objavljivala je koristeći emodžije i krijući lica svog supruga i sina.

Izbor blizak Koraćevoj otkrio je nešto više o razvodu:

- Ana je ćutala o vezi, o braku, pa je bilo logično da neće govoriti ni o razvodu, ali počelo je dosta da se priča o tome. Njih dvoje su se rastali i ona je ostala sa sinom u stanu koji je od samog početka bio prepisan na nju, a koji su kupili kada su dobili bebu. Sporazumno su se razveli, veoma brzo su se dogovorili o svemu. Ona je odmah vratila i svoje prezime u dokumentima, tako da je proces brakorazvodne parnice okončan. Obrisala je i fotografije na kojima je njen bivši suprug i time je stavila tačku na svaku sumnju da su i dalje zajedno - rekao je izvor za Informer.

Autor: redportal.rs