Svi se pitaju gde su DECA!😲

Princ Hari i Megan Markl su nedavno objavili svoju prazničnu čestitku za ovu godinu, a fotografija ne uključuje njihovo dvoje dece. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji su se venčali 2018, imaju sina Arčija (4) i ćerku Lilibet (2), ali nijedno od mališana nije bilo prikazano na čestitki, koja je poslata mejlom u ime njihova Arčvel fondacije. 

Na čestitki se nalazi par na završnoj ceremoniji Invictus Games 2023, koja je održana u septembru u Diseldorfu u Nemačkoj. Megan je nosila zelenu haljinu bez bretela, dok je Hari bio potpuno u crnom sa nehajno otkopčanim gornjim delom košulje. Dvojac se može videti kako se osmehuje i pljeska na snimku koji je snimljen u trenutku kada je američki tim izašao na scenu dok je svirao hit Brusa Springstina „Born in the USA“.

„Želimo vam srećne praznike. Hvala vam na podršci u 2023. godini!“, piše na čestitki. Ona uključuje i link do godišnjeg izveštaja o uticaju Fondacije Arčvel, koji sadrži video koji ističe neke od njihovog rada tokom prošle godine.

Ekspert za govor tela tvrdi da poruka nosi političku konotaciju, uzimajući u obzirpesmu koja ide u pozadini, kao i sliku para koji je na vrhuncu njihovog uspeha: 

To nije porodična božićna poruka, nije čak ni romantična, jer ovde nema romantičnog rituala dodira ili uobičajenih signala veze i ljubavi. Ovo su Hari i Megan u svom punom sjaju, moćni par! Imaju gomilu iza sebe i gledaju prema gore kako bi poslali vrstu motivacione poruke koja biprošla na političkoj sceni. Ako Megan razmišlja o političkoj karijeri, ovo bi mogla biti savršena poza za njeno pokretanje.

Autor: redportal.rs