Snimci pokazuju kada je i kako devojka došla u selo Brazda i tačno vreme kada je vozilo zapaljeno. 👇

Makedonski portal Portaliks došao je u posed snimka sa nadzornih kamera na kojem se vide vozila u kojima je verovatno prevezena 14-godišnja Vanja Gorčevska (Đorčevska) nakon njene otmice!

Video-snimak pogledajte OVDE.

Kako kaže novinar Furkan Saliu, snimci pokazuju kada je i kako devojka došla u selo Brazda i tačno vreme kada je vozilo zapaljeno.

Na snimku se vidi da je u sitroenu bio vozač i suvozač, ali i da zadnji deo vozila deluje prazno, iako se vidi nešto što podseća na belu torbu. Automobil ide brzo preko blatnjavog puta, a jasno je da su otmičari van urbanog dela grada. Oni su se odvezli do mesta Bisbegovo, gde su samo dva sata kasnije ubili dete.

Novinar Saliu je predočio i još jedan snimak gde se vidi crni dim iz sela Brazda, u blizini Bisbegva, gde je pronađen zapaljen automobil, korišćen u otmici Vanje Đorčevske.

Vanja je u ponedeljak, 27. novembra, oko 7.20 časova krenula u školu u koju nikada nije stigla! Samo desetak minuta kasnije bila je nedostupna, a njena zabrinuta majka ubrzo je prijavila nestanak ćerke.

Na snimku se vidi vreme sa nadzornih kamera 7.55 ujutru, što se poklapa sa vremenom otmice i istragom da kidnaperi odlaze sitroenom sa lica mesta, kako piše Kurir, prenosi Pink.rs.

Organizovana je opsežna potraga za devojčicom koja je trajala sve do nedelje, 3. decembra, kada je telo nesrećne Vanje pronađeno u jednom zaseoku na obodu glavnog grada Severne Makedonije.

Autor: Pink.rs