Izgledala je neverovatno u prevelikom vunenom blejzeru.

Glumica Pamela Anderson je prisustvovala dodeli britanskih modnih nagrada 2023. u Londonu u ponedeljak uveče 4. decembra.

Ona je na događaj došla bez šminke, pokazala prirodnu lepotu na crvenom tepihu, nosila je šik krem odelo Stele Makartni. Izgledala je neverovatno u prevelikom vunenom blejzeru, koji je labavo prebacila preko ramena i belim širokim pantalonama. Pamela je ispod navukla majicu i svoju odeću dopunila parom crnih štikli sa trakama. Zvezda Čuvara plaže stavila je svoju plavu kosu u niski rep i nasmejala se dok je pozirala fotografima.

Na jednom video-snimku iza scene na kojem se ikona stila oblači za reviju Vivijen Vestvud na Nedelji mode u Parizu gde se takođe pojavila bez šminke, koju je objavio Vog Pamela je objasnila zašto je odlučila da ostane bez šminke.

- Ne znam, nešto me je nekako obuzelo, a ja sam se oblačila u ovu prelepu odeću i pomislila sam: "Ne želim da se takmičim sa odećom. Ne pokušavam da budem najlepša devojka u sobi. Osećam se kao da je to samo sloboda. To je oslobađanje".

Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash

Autor: Telegraf.rs