Smatram da se plaše da im se ne nakačiš na vrat, poručila je Slađa Miljani

Učesnica Elite 7 Slađa Lazić, poznata i pod nadimkom Poršelina, našla se ponovo na meti kritika Miljane Kulić, a sve zbog toga što je izjavila da bi Zoli rodila dete, bar kako Slađa tvrdi! 😏

Miksi i Poršelina nedavno su se ponovo našle u sukobu zbog ljubavi, odnosno Zole, sa kojim je Miljana nekoliko puta već prekinula trudnoću u ranijim sezonama rijalitija.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Sa Miljanom imam topao-hladan odnos i nikad ne znam na čemu sam sa njom. Naša situacija je trenutno dobra, lepo se slažemo, ali opet ne znam kad će da kaže nešto za mene, kao što sam sinoć čula da me je provukla da sam Zolina k**va - rekla je Slađa prvo.

- Ona je jedina koja mi je u životu rekla da sam k**va za lovu... Većina ljudi nije bila iskrena prema tebi, smatram da te se plaše da im se ne nakačiš na vrat. Niko ne želi budalu za vratom - rekla je Lazićeva, kako prenosi Telegraf.rs.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Ja znam da mi se smeju ptice na grani kad sam rekla da si k**va i da se j**eš za novac - rekla je Miljana.

- Mislim da si nesebična i da umeš da se pokaješ za neke stvari, mislim da me u neku ruku gotiviš kad shvatiš da ja nisam kriva. Kad sam rekla da bih Zoli rodila bebu ja sam to u datom trenutku u etno-selu mislila. Ostaviću Zolu - rekla je Slađa.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.