Ne pašimo se i ne stidimo se rezultata koje smo postigli i naravno pričaćemo i o tome koji su nam ciljevi za budućnost

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će prva linija beogradskog metroa biti završena do 2028. godine. 

- Đilas je obećavao da će metro biti gotov 2011. ili 2012. a nijedan kamen nisu uradili. Sada ga i ne pominju, a metro se već gradi i moja poruka za građane je da ćemo do 2028. imati završenu prvu liniju metroa - rekao je Mali u emisiji Hit tvit na Pinku, a prenosi K1info

Mali je rekao da opozicija nije htela ni jednom da kaže da je gradnja metroa dobar projekat, kao što su kada je otvorena nova zgrada železničke stanice u Prokopu, kada smo dobili najmoderniju železničku stanicu u ovom delu Evrope i to posle 50 godina gradnje, rekli da to nije prvo otvaranje i da će verovatno biti i drugo i slično. 

- Pa čekajte, vi ste bili na vlasti tolike godine, pa mogli ste bar P da napravite od tog Prokopa, i to niste uradili. Dakle, za razliku od njih, koji vode takvu kampanju, mi vodimo pozitivnu kampanju, ne pašimo se i ne stidimo se rezultata koje smo postigli i naravno pričaćemo i o tome koji su nam ciljevi za budućnost - rekao je Mali. 

Kazao je da je tako opozicija postavila i pitanje šta će nam doneti Ekspo izložba 2027. godine u Beogradu i da nam nije potreban Ekspo

- U njihovo vreme nije bilo nikakvih projekata. U njihovo vreme od 2008. do 2012. pola miliona ljudi ostalo bez posla. Ostavili su nam za katanac fabrike, nijednu jedinu investiciju, a Srbija će 2027. godine biti domaćin najvećeg svetskog događaja - naglasio je Mali. 

Autor: K1info,rs