Ko ne voli da se kupa, a ko ne pušta vodu?! 😂

Na crvenom tepihu uvek izgledaju uglađeno i savršeno, ali iznenadićete se koliko zvezde ne vode računa o ličnoj higijeni. U nastavku možete saznati ko ne voli da pere zube, a ko je alergičan na dezodorans.

Megan Foks: S*k simbol i devojka kontroverznog muzičara Mašina Gan Kelija priznala je da svoju odeću baca na pod čim je skine i da retko pušta vodu u toaletu, čak i kada joj se prijatelji žale na to.

Dženifer Lorens: Glumica voli da lavabo upotrebi kao wc šolju. To čini samo ako je u toaletu gužva, tene želi da čeka u redu. Kada je ispričala ovu anegdotu, takođe je podelila danema naviku da nakon upotrebe toaleta opere ruke, ali se postidela, te je reklada se samo šalila.

Robert Patison: Poznati Betmen i budući tata, prethodnih godina je nosio titulu najlepšeg muškarca sveta. Njegov zaštitni znak je i bujna kosa, koju glumac ne voli da neguje. Naime, on ne vidi poentu da kosu pere i nije ga briga da li je čista ili ne. Sam je priznao da je jednom nije prao celih 6 nedelja!

Zek Efron: Poznati lepotan je priznao da se danima ne tušira, bez obzira na to što često trenira. Umesto tuširanja, nakon treninga se samo obriše vlažnim maramicama.

Bred Pit: Još jedan glumac je priznao da je fan vlažnih maramica. Naime, on je previše zauzet i nema vremena da se tušira. Takođe, priznao je da ne koristi ni sapun ni dezodorans. Možda u tome leži tajna njegove večne mladosti?

Metju Mekonehi: Još jedan glumac koji ne koristi dezodorans ni parfem, jer je njegov prirodan miris primamljiv, te ne želi da ga uništi: ,,Žene u mom životu, uključujući moju majku, su rekle: ,,Tvoj prirodan miris je, prvo, muški, drugo, karakterističan za tebe.“

Uma Turman: Glumica voli da sa ljudima podeli šta je jela protekle dve nedelje, te ostake hrane nosi na odeći. Njen stilista je rekao da je jednom sa njenog odela skinuo parče škampa koje je tu bilo sigurno dve nedelje.

Leonardo Dikaprijo: Glumac se zalaže za očuvanje životne sredine, te se zbog toga tušira samo jednom do dva puta nedeljno, a ni dezodorans ne koristi, jer je veštački proizvod.

Džulija Roberts: Poznata lepotica zajedno sa Dikaprijom čuva životnu sredinu, štedeći vodu, te se retko tušira i takođe ne koristi dezodorans.

Džesika Simpson: Ova zvezda zube pere samo 3 puta nedeljno, jer ne voli da joj budu previše glatki. Umesto toga, ispira usta i na taj način čuva svež dah.

Autor: redportal.rs