Miljana plače i jada se Urošu 😞

Miljana Kulić sinoć je ponovo plakala zbog Zole i odnosa koji imaju godinama unazad. 💔 Miksi tvrdi da je Zola ne voli, te da je u nekim momentima bio i na silu sa njom! 😏

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Samo nalazi izgovore, kao nije hteo da dođe u bolnicu... Ja iz šok sobe kada me je pozvao se digla, vesela i srećna, a on to zna zato i manipuliše sa mnom, a opet s druge strane kajem se što sam ovom čoveku (Bebica) sve ovo uradila. Sve sam izgubila, sve, polivala rođenu majku zbog njega, sve sam ostavila zbog njega. Ucenjuje me: Daj pare tom i tom, doći ću kod tebe, odemo kod njegovog prijatelja dva dana, treći dan pobegne. Nije me pozvao dve godine da me pita: Kako si - plakala je Miljana.

- Vaš odnos je toksičan, a ti ne možeš da mu se odupreš jer ga voliš - rekao je Uroš.

- Ne znam šta više treba da mi uradi, ponižavam se, svađam se. Dođe ovde za sto i kaže: Rekla si da je Matora ku**etina i da treba da joj se dešava, šta da kažem za Bojanu koja mi je najdraža ovde, bila je tu za mene - rekla je Miljana.

- On možda ne zna da voli, nije imao tu očinsku figuru - rekao je Uroš, a onda mu je Miljana šapnula nešto za Anitu, te se Stanić nadovezao:

- Ma nije on voleo Anitu, tebi je sve radio u inat - dodao je Uroš, kako prenosi Pink.rs.

- Plakao kao malo dete zbog Anite, skakao iz kreveta. Anita je sve vreme bila sa Markom, on sa mnom i sve vreme je zove i okreću se. Ljubimo se na blic za pivom kod Drveta. Stignu mafini, on sedne ispod trema i plače, suza suzu stiže, baca mafine da ga ne vide od sramote, pa mi kaže: Plačem jer moram da se vratim u odnos sa tobom - rekla je Miljana.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.