Biću jako iskren večeras, rekao je Janjuš tokom emisije Pitanja novinara 📺

Aneli Ahmić bila je jedan period van Bele kuće i posmatrala je iz posebnog apartmana šta se sve dešava u kući, odnosno kako se ponaša Janjuš koga je ovim zadatkom želela da stavi na test i proveri njegove emocije. 😈🤔

Janjuš i Aneli pre nekoliko dana su se posvađali, pale su teške reči i uvrede, a nekadašnji košarkaš kazao je sinoć u okviru emisije Pitanja novinara, da bi oženio Aneli da su nastavili svoju romansu. 🤷‍♀️

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Kaže Janjuš: Vidimo koliko je bila zaljubljena, prošlo je za dva dana - rekao je Darko.

- Biću jako iskren večeras. Kaže da je već prolazi i da je manje, kod mene je veće... Radi se o odnosu koji je za mene jedan od najposebnijih, radi se o devojci koja mi je postala najdraža. Kada sakupim sve svoje bivše devojke, radi se o njoj koja mi je posebna, a da mi nije bila posebna, boleo bi me ku**c šta je rekla i ko je šta rekao. Radi se o osobi koja je meni ovde bila sve! Ne pričam ti ja ljubavni odnos, to je nešto najmanje, ne intresuje me, pričam o odnosu mene i nje. Ja kada je zagrlim, taj zagrljaj nema cenu i tada mi daje neku ozbiljnu energiju, motiv i volju za boravak u ovom prostoru sa ozbiljnim teletabisima, čast izuzecima. Ja sam to video i pronašao u njoj, tako da, od kad ne pričamo, ja sam još emotivniji bio prema njoj - rekao je Janjuš.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Ja stojim iza svega što sam rekla, kada bi se ranije posvađali, ja sam gorela, a kada su pale teške uvrede, drugačija je situacija. On je isto ovako kao i ja pričao pre neki dan, gledala sam ga. Rekao je da mu ne falim - rekla je Aneli.

- Da li u tvom i Anelinom odnosu je moglo da bude drugačije da ste bili strpljiviji - pitao je Darko.

- Da se naš odnos nastavio u onom smeru u kom je krenuo, ja bih nju oženio. Ne mora niko da mi veruje, ja sam juče već rekao da meni niko ne može da odlučuje šta ja radim u mom životu. Da je to nastavljeno onako kako je krenulo, bilo bi ludilo. Krenulo je jako od starta, pokušavali smo jedno drugom da napravimo grešku ne bi li se odvojili, sve je tako krenulo i završilo se - rekao je Janjuš, kako prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.