Sav novac od tužbi biće uplaćen u humanitarne svhe, kako je napisala Aleks 💸💸💸💸

Nekadašnja učesnica rijalitija i pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić trenutno uživa u blagoslovenom stanju sa izabranikom Filipom Carem. 🤰 Oni su posle burnog perioda, prekida i svađa ponovo zajedno, a kako pišu domaći portali, poznati par živi u Crikvenici gde čeka i rođenje ćerke. 💖

Bivša devojka Filipa Cara i njegova velika ljubav Maja Marinković po ulasku u Elitu 7 govorila je o Filipu i kazala kako joj je on navodno rekao više puta da mu je najveća kazna to što Aleksandra čeka njegovo dete. 🤐😏

Aleks se nedavno oglasila putem društvenih mreža i najavila tužbe za sve one koji njeno nerođeno dete i nju budu komentarisali i vređali na televiziji.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Jako mi je drago da smo moje dete, koje još uvek nije ni rođeno, i ja toliko inspirativni za pojedine osobe koje očigledno nemaju nikaku težinu bez pljuvanja mene. Jedno važno obavestenje, pa razmislite kako ćete komentarisati moju ćerku na televiziji kao i mene... Od danas apsolutno svako vređanje mene i mog nerođenog deteta i svaka laž završiće na sudu - napisala je Aleks na Instagramu, kako prenosi Pink.rs i dodala:

- Imam fenomenalnog advokata koji odlično radi svoj posao. A ja sav novac koji dobijem daću u humanitarne svrhe. Povukla sam se totalno iz medija, ne komentarišem nikoga, ne odgovaram na uvrede, ali sve ima svoje granice. Na suđenjima se neću pojavljivati ja, tako da ako imate viška novca, slobodno.

Foto: Printscreen Pink.rs /E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, PINK.RS/ JELENA SIMONOVIĆ

Autor: Redportal.rs / K.Đ.