Humanitarna fondacija koju sam osnovao je moje životno delo

- Naredne godine biće deset godina od kako postoji Humanitarna fondacija „Budi human – Aleksandar Šapić”, kroz nju prošlo više od 2.000 ljudi, najviše dece, i blizu 100 miliona evra, novca građana Srbije. Zato fondaciju smatram svojim životnim delom bez obzira na sportsku karijeru i sve druge uspehe - izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić

On je rekao da taj motiv uspeo da izdrži sve napade, nedaće i sve što je to sa sobom nosilo i da danas to bude sigurno najveća fondacija u svetu proporcionalno broju stanovnika.

Foto: beograd.rs/beograd.rs

Ona je najkredibilnija i najviše ljudi joj veruje ne dovodeći u pitanje njen rad bez obzira šta mislili o meni. Zato sam poslednjih nekoliko godina, od momenta kada je ona već dobila formu koja je neophodna, potpuno sebe sklonio baš zbog toga da ne bih davao prostor zlonamernim ljudima. Kruna je najbolji primer kako je nemoguće moguće. Zahvaljujući fondaciji i svim ljudima dobre volje koji su joj verovali petnaestoro dece koja boluju od spinalne mišićne distrofije je spašenoistakao je Šapić.

View this post on Instagram

A post shared by Pošalji 1 na 3030. Budi human! (@budihuman.rs)

IG/budihuman.rs

Autor: redportal.rs