Bivši zadrugar osuo rafal po bivšem košarkašu i Aneli😲

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša neretko je glavna tema komentarisanja i privlači pažnju. Par se svađao i mirio, a danas smo imali priliku da gledamo i kako na odnos stavlja tačku.

Odnos je doživeo krah nakon uvreda na račun Janjuševe bivše supruge Ene.

Sada se za portal pink.rs oglaso Predrag Lazić Peca, poznat po svom britkom jeziku. U svom komentaru on je bio izrazito oštar prema Aneli koju je okarakterisao kao prevejanu:

O ovome treba da se napiše knjiga! Gledam i ne verujem! Tragičnija mi je Aneli nego Ana Karenjina. Aneli kao “prevarena” žena jadna, mislila je da će nas gledaoce i stare učesnike da prevari. Toliko mi je jadna da kada je vidim imam nagon za povraćanje. Jedna žena sebi to ne sme da dozvoli. Preveslala je Maju. Vidi se da je pratila rijaliti pre. Onakvo vređanje Janjuševe žene ni krive ni dužne.

Međutim, on nije štedeo ni Janjuša, tvrdeći da je ženu prevario po stoti put:

Međutim, i Janjuš je folirant. Nekako mi je baš jadan. Stoti put ponizi ženu, tako što uđe u romansu koja je očigledna, a ne priznaje. Da sam njegova žena, ne da mu ne bih slao stvari nego bih mu posle pet godina ponižavanja na televiziji poslao rešenje o zabrani prilaska. Misli da je neki frajer, a većeg frajera sretnem u štali na selu. Vređa Aneli, ponižava je, a sam se muva i dodiruje sa njom ispod pokrivača. Oboje su jadni, baš ono beskrupule teške.

Autor: pink.rs