Ljubav ponovo cveta🤩

Miljana i Zola od samog početka imaju buran odnos, koji je pun uspona i padova, različitih ispada, ali i romantičnih trenutaka.

Ovaj par imao je do sada nekoliko većih svađa i još uvek ne prestaju da jedno drugome prave ljubomorne scene.

Zola je primetio da je Miljana uznemirena i ljuta na njega pa joj je prišao, zagrlio je i pitao šta je sad uradio i zbog čega se ona ljuti.

Zola joj je rekao da misli da je videla da se svi svađaju, pa bi i ona sad da se svađa:

- Sve znam šta si radio dok me nije bilo tu, sve sam videla. Od večeras me ni ti ne interesuješ zbog tvog komentarisanja, pa eto sad budi komentator - rekla mu je Miljana.

Foto: Printscreen YouTube/ Zadruga Official

Zola je onda pozvao Miljanu da izađu na cigaru i kao pravi džentlmen potražio joj je jaknu da obuče, da joj ne bude hladno.❤

Kada su izašli napolje, Miljana je i dalje bila ljuta, a Zola joj je rekao da nije verovao da ona radi dobre stvari, ali da je tek sada svestan koliko je ona dobra osoba i da samo malo treba da smanji vređanje drugih:

- Ti si ljubomoran i ne možeš da prežališ što te je Anita ostavila. Priznaj to što treba da mi priznaš, nemoj da me gledaš u oči i lažeš - rekla mu je Miljana.

Foto: Printscreen YouTube/ Zadruga Official

Zola se nije branio od Miljaninih optužbi, već je pokušao da je oraspoloži rečima da je prelepa kao anđeo i da je najzgodnija u kući:

- Samo budi uz mene i nemoj mi praviti tenziju, budi sa mnom i ti ćeš biti kraljica - rekao je Zola.❤

Više pogledajte u videu:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs