Od suparnica do drugarica🤩

Još jedna emisija Pitanja gledalaca prošla je sa škakljivim pitanjima, a ovoga puta u vatri su se našli Aneli Ahmić, Maja Marinković i Janjuš.

Na početku je voditelj Milan Milošević postavio pitanje Aneli da li koristi Maju kao izgovor kako bi otkačila Janjuša koji joj je očigledno već dosadio i kako je moguće da su ona i Maja sada drugarice:

- Nismo mi drugarice, mi spavamo jedna do druge. Nemam problem da priznam da sam rekla da je ne može ni Dunav oprati - počela je Aneli. 😵

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Janjuš je dobacivao pitanjem kako to opravdava Aneli, a onda je Maja skočila u odbranu svoje drugarice:

- Ja nisam došla ovde nju da ugrozim. On je kriv što je meni dozvolio pristup. Videla sam je juče sa suzama u očima i znam da je on folirant, jer je tako radio i sa mnom - rekla je Maja.😵

Maja je rekla i da je ne zanima šta ko govori, da će ona uvek imati svoje mišljenje, a da vidi šta Janjuš radi i da joj se to uopšte ne sviđa.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Janjuš je bio nezadovoljan u kom smeru priča ide, pa je rekao Aneli da je mogla na sve načine da se odvoji od njega i da se Maja sada igra sa njenom glavom:

- Znaš li šta ona tebi sad radi, ja sam jedini čovek koji ti ovde želi dobro. Od početka sam te odvojio kao osobu od poverenja ovde - rekao je Janjuš Aneli.

Aneli nije prihvatila da joj on želi dobro i rekla je da je on samo vređa i iznosi o njoj najgore stvari, kao i da joj je sve loše ovde napravio on.

Više pogledajte u videu:

IZVOR: YT /Zadruga Official

Autor: redportal.rs