Maja i Bukilić u opasnom razgovoru 💥💥💥

Maja Marinković i Nikola Bukilić su ušuškani razgovarali o njegovom odnosu sa Teodorom, kao i kako se Teodora promenila od Majinog ulaska:

- Ja od početka pričam da neću ovde biti ni sa kim, a kad je videla da stvarno ovde mogu biti sa nekim, onda je obrnula ploču. Drugačija je od kad si ti ušla, jer te sad vidi kao pretnju - počeo je Bukilić. 😏

- Vidiš da nisam džabe dobila pitanje kako mene to sve boli, ja sam odgovorila da me verovatno vidi kao pretnju, mene kao ženu, ja nisam toliko pratila vaš odnos i otkud bih znala da odjednom pominje decu i Podgoricu - rekla je Maja. 🤷‍♀️

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Nikola je rekao da je on bio maksimalno fer i korektan i da su emocije koje Teodora pokazuje prema njemu iskrene, ali da se nekih stvari kasno setila:

- Ne može više da nadoknadi nešto što je upropastila. Ispada kao da je sve bilo top, da sam samo ja grešio, da ona ništa nije grešila i sad si ti ušla i ja sam nju ostavio, a ja sam s njom raskinuo i nisam je prevario - rekao je on. 🤷‍♂️

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Maja se požalila kako se oseća malaksalo i da je bole nos i grlo, ali je nastavila razgovor objašnjenjem kako ona ne da na sebe i da se ne plaši:

- Kreće opet da vređa i onda je mene to iznerviralo, jer ko si ti da ti mene vređaš, tad ide sve po spisku. Ja sam takva i za mene se to zna - rekla je Maja.

Maja je zatim ponovo rekla da se baš razbolela i da bi trebalo da prilegne, na šta ju je Bukilić podsetio da mu je ona rekla da slobodno zaspi u njenom krevetu 😈❤:

- Ja jesam to rekla, ali ne ide to tako - rekla je Maja kroz smeh. 😁

Više pogledajte u videu:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs