Pevač održao spektakularan koncert u Beogradu 🎤

Muzičko veče krenulo je sa popularnom baladom Da šutiš da bi Dino Merlin odmah gotovo u dahu nastavio sa još većim hitom Kad si rekla da me voliš na opšte oduševljenje publike, uz "top" izbacivanja konfeta koje su letele po vazduhu i auditorijumu.🎉

Foto: printscreen/Kurir.rs

U Areni se sinoć okupilo gotovo 20.000 ljudi, te nije iznenadilo što se pevač vidno ganut obratio publici:

Ovo je moj grad, mnogo ste mi nedostajali. Ovaj prizor je kao nekada. Ovo je fantastično. Nismo se videli osam godina, a to je jedan komad vremena. I štošta se u mom životu izdogađalo, život je brz, posebno kad ste u mojim godinama, sve to brzo prolazi. Rodio se moj maleni i tu je jedna velika radost. Imam samo želju da taj moj maleni dečak uživa u miru sa sobom.

Pevač je po prvi put izveo numeru Skoro će zima. I tada se obratio publici, otkrivajuči da je u njoj isplivala njegova teža strana:

Sada nastupa najdublji trenutak mene. Kada svoju intimu predajem vama... To je jedna teža strana mene, tako da sam večeras posebno ganut i inspirisan. Prvi put ću otpevati ovu pesmu pred vama.

Pevaču su se na bini pridružili i gosti. Hrvatska pevačica Ivana Banfić pojavila se pred prestoničkom publikom nakon duže pauze, a sa Dinom je izvela njihov veliki hit Godinama. Durgi gost je bio Marko Luis koga je publika pozdravila ogromnim aplauzom. On je sin pokojnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa i sa Merlinom je nedavno snimio pesmu Ne radujemo se.

Očekujemo da će se spektakl nastaviti i naredne tri večeri!

Autor: redportal.rs