Željko Obradović u probemu 😱

Krilni košarkaš Partizana Uroš Trifunović doživeo je povredu i mora na pauzu. Njemu je pukao butni mišić i klub nije precizirao koliko će odsustvovati, u situaciji u kojoj su crno-beli na "spoljnim" pozicijama već bez kapitena Kevina Pantera, dok su trenutno van treninga i bolesni centri, Balša Koprivica i Alen Smailagić. "Ne znam ko će u nedelju da ide na meč sa Cedevitom", rekao je Željko Obradović u petak nakon pobede protiv Albe, a u subotu je dobio još jednu vest koja mu veoma komplikuje posao.

Bek Partizana Mozzart Bet Uroš Trifunović je tokom utakmice protiv berlinske Albe doživeo povredu zbog koje će morati da odsustvuje sa terena i bude podvrgnut terapijama. U duelu pred kraj druge četvrtine, Trifunović je doživeo rupturu butnog mišića koja zahteva mirovanje i terapijski tretman. Kroz deset dana, Uroš Trifunović će obaviti kontrolni pregled nakon kojeg će biti moguće dati detaljnije prognoze u vezi sa dužinom odsustva igrača iz tima.

U Panterovom odsustvu, Trifunović je u prethodnim mečevima bio jedan od zapaženih igrača crno-belih i utisak je bilo da je počeo da koristi šansu koju mu je Obradović pružio, što je posebno bilo zapaženo u dramatičnom meču protiv Igokee. Nažalost, Uroš će sada morati na pauzu čije trajanje još nije definisano.

Autor: mondo.rs