Neobična pojava u moto-sportu 😦

Pesnice su počele da lete kada je na Gran pri trci u Meksiku domaći vozač Serđo Perez povučen iz trke nakon sudara sa vozačem ekipe FerrariŠarlom Leklerom, u prvom krugu, zbog čega je publika bukvalno podivljala.

Jedan čovek je kragnom efikasno smiren nakon što se popeo na terasu kako bi nokautirao jednu ženu i ispesničio svakoga ko mu se našao na putu.

Snimak čitavog incidenta uveliko kruži društvenim mrežama, sa korisnicima koji upoređuju ovu tuču sa konfliktima fudbalskih huligana. "Šta je ovo dođavola, mislio sam da gledam fudbalski meč sve dok nisam u donjem delu video trkačku stazu u pozadini", izrazio je svoje iznenađenje jedan od korisnika X platforme. "Fudbalizacija Formula 1 šampionata u povoju", napisao je drugi.

Kako smo razumeli, gledaoci koji su napadnuti predstavljaju navijače Ferrari ekipe, a sve se najverovatnije izdešavalo nakon svađe oko toga ko je kriv za udes između Leklera i Pereza. Napadač koji je na kraju kragnom smiren, izbačen je sa gledališta od strane obezbeđenja, dok je Formula 1 šampionat kasnije potvrdio da je on dobio doživotnu zabranu prisustva.

Detalje pogledajte na video-snimku koji kruži internetom 👇:

IZVOR: X / warmvanxlla

Autor: Muskimagazin.rs