Crno-beli imaće veliku podršku navijača u Minhenu

Košarkaši Partizana nakon velike pobede nad Fenerbahčeom u okviru 7. kola Evrolige u Beogradu, večeras gostuju ekipi Bajerna od 20.30 časova. 🏀

Uoči polaska na put, trener crno-belih Željko Obradović je pred okupljenim predstavnicima medija izjavio:

- Nova utakmica u Evroligi, znamo protivnika dobro. Oni su tim koji igra slično kao i Fenerbahče, sa dosta šuteva za tri poena i najbolji su kada se priča o ofanzivnom skoku. To su stvari koje su bitne za ovu utakmicu, da zaustavimo šut za tri poena i da zagradimo koš. Igraju promenljivu odbranu i pokušaće sigurno da nas iznenade. Lično mislim da će posle svakog tajm-auta menjati odbranu - poručio je Obradović i dodao da u timu zbog bolesti neće biti Balša Koprivica.

Pred sutrašnji meč protiv Bajerna, Alen Smailagić je rekao:

- Izlazimo iz jako teškog poraza. Imali smo dva dobra treninga, pokušali da se spremimo što bolje. Radili smo na njihovoj odbrani, na njihovom napadu i probaćemo da izađemo na teren i prikažemo se u najboljem svetlu. Trebalo bi da izađemo na teren sa većom motivacijom nego oni - naglasio je Smailagić.

Crno-beli su u dosadašnjem toku takmičenja ostvarili 3 pobede i 4 poraza, dok večerašnji protivnik ima zabeležene 2 pobede i 5 poraza.

Autor: redportal.rs