Milan iskreno o Eliti i susretu sa Matorom

Ekskluzivno, prvi put nakon povratka na TV PINK, u studiju RED TV-a u najnekonvencionalnijem jutarnjem programu Ne gledam ti ja toMilica Kemez i Bora Santana ugostili su Milana Miloševića.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Boru je zanimalo kako se Milan osećao kada je kročio u Elitu:

- Kada sam kročio u kuću, krenuo je adrenalin i kada su počeli da tapšu – razbio sam tremu, a kada sam se predstavio učesnicima, već je bilo lakše. Nije mi bilo sve jedno. Već 11 meseci nisam radio taj posao. Ali super je sve prošlo – pokidali smo. Toliko su svi imali tremu od mene – kada prođem, svi su sklanjali pogled. Kada sam ušao, odmah sam uspostavio autoritet. Oni dobro znaju ko je Milan Milošević. Pretres je zasluženo prošao u znaku Matore i Anite. Nacija je čekala celu noć da se to malo raščivija. Večeras radim Pitanja gledalaca. Radiću svakog ponedeljka, srede i petka. Vratio sam se na velika vrata – rekao je Milan.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Bora se dotakao sa Milanom i ulaska Maje Marinković u Elitu, ali i kakav je bio susret sa Matorom:

-Maja je ušla pompezno, napravila je pravi haos i pomutila odnos Aneli i Janjuša. Matora je bila van sebe. Te noći sam izneo neke detalje koje ona nije znala, ali tu ima još mnogo toga. Nastaviće se. Mora da se istera mak na konac. Najbizarnije je što se prevara desila na dan svadbe. Siguran sam da je Anita sve iskoristila zarad medijske pažnje, prijala joj je slava i popularnost – ali mislim da Anita nikada nije volela Matoru – dodao je Milan.

Milan je sa gledaocima RED TV-a podelio i da ga je uhvatila najveća nostalgija za rijalitijem pred početak Elite:

- Želeo sam u jednom trenutku da radim sa estradom i onda sam shvatio – šta imam da ih pitam, kad će me sve lagati. Šta god da ih pitam, oni lažu. Nikada mi neće iskreno odgovoriti, ili će prećutati. Estrada više laže nego zadrugari – zaključio je Milan.

Šta je još Milan podelio sa Milicom i Borom u emisiji Ne gledam ti ja to – za slučaj da ste propustiliovog jutra, možete pogledati na RED TV Jutjubu.

IZVOR: YT / Red TV

Autor: pink.rs