Milan iskreno o Eliti i susretu sa Matorom

Ekskluzivno, prvi put nakon povratka na TV PINK, u studiju RED TV-a u najnekonvencionalnijem jutarnjem programu Ne gledam ti ja to – Milica Kemez i Bora Santana ugostili su Milana Miloơevića.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Boru je zanimalo kako se Milan osećao kada je kročio u Elitu:

- Kada sam kročio u kuću, krenuo je adrenalin i kada su počeli da tapĆĄu – razbio sam tremu, a kada sam se predstavio učesnicima, već je bilo lakĆĄe. Nije mi bilo sve jedno. Već 11 meseci nisam radio taj posao. Ali super je sve proĆĄlo – pokidali smo. Toliko su svi imali tremu od mene – kada prođem, svi su sklanjali pogled. Kada sam uĆĄao, odmah sam uspostavio autoritet. Oni dobro znaju ko je Milan MiloĆĄević. Pretres je zasluĆŸeno proĆĄao u znaku Matore i Anite. Nacija je čekala celu noć da se to malo raơčivija. Večeras radim Pitanja gledalaca. Radiću svakog ponedeljka, srede i petka. Vratio sam se na velika vrata – rekao je Milan.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Bora se dotakao sa Milanom i ulaska Maje Marinković u Elitu, ali i kakav je bio susret sa Matorom:

-Maja je uĆĄla pompezno, napravila je pravi haos i pomutila odnos Aneli i JanjuĆĄa. Matora je bila van sebe. Te noći sam izneo neke detalje koje ona nije znala, ali tu ima joĆĄ mnogo toga. Nastaviće se. Mora da se istera mak na konac. Najbizarnije je ĆĄto se prevara desila na dan svadbe. Siguran sam da je Anita sve iskoristila zarad medijske paĆŸnje, prijala joj je slava i popularnost – ali mislim da Anita nikada nije volela Matoru – dodao je Milan.

Milan je sa gledaocima RED TV-a podelio i da ga je uhvatila najveća nostalgija za rijalitijem pred početak Elite:

- Ćœeleo sam u jednom trenutku da radim sa estradom i onda sam shvatio – ĆĄta imam da ih pitam, kad će me sve lagati. Ć ta god da ih pitam, oni laĆŸu. Nikada mi neće iskreno odgovoriti, ili će prećutati. Estrada viĆĄe laĆŸe nego zadrugari – zaključio je Milan.

Ć ta je joĆĄ Milan podelio sa Milicom i Borom u emisiji Ne gledam ti ja to – za slučaj da ste propustiliovog jutra, moĆŸete pogledati na RED TV Jutjubu.

IZVOR: YT / Red TV

Autor: pink.rs