Budite uz televiziju Pink od 22.00 časa 📺

Nova epizoda najgledanije late night emisije Amidži šou je na programu televizije Pink i večeras od 22.00 časa. Ognjen Amidžić će ugostiti pevačice Ivanu Boom NikolićMilicu Jokić i Nedu Ukraden, kao i gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića

Posle dužeg vremena, a prvi put otkako je gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić dolazi u studio najgledanije late night emisije Amidži šou. Aleksandar će sumirati šta je sve uradio za Beograd otkako je na ovoj poziciji, otkriće kada će Arena vratiti naziv Beogradska Arena i zbog čega je doneo tu odluku, ali i šta sve planira da uradi u narednom periodu za glavni grad.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ivana Boom Nikolić nedavno je objavila novu pesmu Haos i galama, koju će prvi put izvesti upravo u emisiji Amidži šou. Da li je zadovoljna reakcijama publike, šta planira dalje u karijeri, kakav je njen odnos sa čuvenim kuvarom Nusretom kog je srela u Turskoj, ali i da li se promenio njen ljubavni status – odgovori na ovo pitanje čekaju vas večeras na televiziji Pink.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

U studio kod Ognjena Amidžića stiže i Neda Ukraden, koja će otpevati neke od svojih najvećih hitova, ali i razgovarati od bogatoj karijeri, zanimljivostima iz privatnog života, a odgovoriće na sva pitanja koja su poslali pratioci na Instagramu.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Milici Jokić odskočna daska u karijeri bilo je muzičko takmičenje Pinkove zvezde, nakon čega je gradila uspešnu karijeru bez skandala. Iako veoma mlada, Milica je veoma popularna i za njen nastup se traži karta više, a osim što će uživati u njenom glasu, Milica će otkriti i šta planira u karijeri, ali i kako joj je u vezi sa Lukom Dačićem, sinom Ivice Dačića, kao i da li planiraju da podignu svoju vezu na novi nivo.

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

Ognjen je za sve goste spremio škakljiva pitanja, ali i najluđe izazove, zato ne propustite Amidži šou večeras od 22.00 časa na televiziji Pink!

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: pink.rs