Zvezda ipak pred punim tribinama👎🏼😡

Crvena zvezda Meridianbet u Zadru treba da igra meč sedmog kola ABA lige, ali je svemu tome prethodio skandal. Huligani su napali delegaciju crveno-belih, novinare, navijače. Posle haosa koji je nastao čelnici srpskog kluba zahtevali su da se meč igra pred praznim tribinama.

Sada je stigao odgovor od direktora takmičenja Domagoja Kmetovića koji je istakao da se to neće dogoditi:

Utakmica će se igrati prema planu, odnosno prema uobičajenom protokolu. Sve će pratiti i u skladu sa pravilnikom ABA lige će se postupati. Postoje sve službe koje su zadužene za sprovođenje spomenutog pravilnika.

U objavi navijača Zadra naglašeno je da će doći da pruže podršku ekipi:

Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti. Ovo je prilika da se uzdignemo i da pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Dođite, neka se dvorana trese od naše strasti i energije, neka naši igrači znaju da smo uz njih. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu tvrđavu gde se nepravda kažnjava strašću i verom u ekipu. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora, a naša strast oružje koje će nas dovesti do pobede. Sa igračima i trenerima na parketu zajedno ćemo pobediti privatne lobije srpske prćije od lige.

Autor: mondo.rs