Smederevo dočekuje predsednika Vučića😄👏🏼💪

Danas se u Smederevu održava treći predizborni skup liste Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane. Na skupu govoriti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na ulicama se okupio veliki broj ljudi koji nisu uspeli da uđu u halu.

Skupu prisustvuje i veliki broj ministara. Među zvanicama su ministarke Irena Vujović, Jelena Tanasković i Dubravka Đedović Handanović, ministri Zoran Gajić i Mihajlo Jovanović, kao i proslavljeni košarkaš Marko Kešelj

Predsednik se prvo obratio građanima koji nisu uspeli da uđu i tom prilikom poslao važnu poruku:

Beskrajno vam hvala na ogromnoj podršci. Vi ste naša snaga.Izmišljali su svašta i izmišljaće svašta. Ksoovo i Metohija je deo Srbije, jeste i biće.Takođe, to što vređaju sve naše majke i svu našu decu to o njima govori. Mi ćemo zajednički da čuvamo i njihovu decu.Brinućemo o svom narodu ma gde da živi. Živela Srbija! Živelo Smederevo! Živeo Podunavski okrug!

Vučić je pozdravljen gromoglasnim aplauzom i povicima Aco Srbine:

Izvinite i što sam kasnio, bio sam kod porodice Nikolić, vratili su se iz Austrije u svoju Srbiju. Imaju četvoro unuka, svi uspešno vode firmu, i ja pozivam sve druge ljude da se vrate u Srbiju. Nema sunca nigde na svetu kao što ga ima ovde u Srbiji!

Istakao je da građani imaju dve opcije na ovim izborima i da je pred njima važna odluka:

Na ovim izborima imate samo dve mogućnosti da glasate za Dragana Đilasa ili da glasate za listu "Srbija ne sme da stane". Svi drugi će biti za Dragana Đilasa koliko god da kažu da nije tako.

Na skupu su se za okupljenim građanima obratila i dr Valentina Opančina koja je poručila: ,,Mi smo snaga Srbije." Tatjana Macura je poručila da vlast daje šansu kvalitetnim ljudima. Pažnju je privukao i Arno Gujon, član Srpske napredne stranke i direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu:

Poštovani predsedniče, ministri, poslanici, narode, braćo i sestre! Došao sam u Srbiju 2004. godine, nekoliko meseci nakon pogroma koji su pogađali celo Kosovo i Metohiju. Došao sam zbog nepravde i laži koje su širili protiv Srba...Govorili su mi da taj hrabri narod podseća na francuske pretke, Gale! Došao sam i ja da posetim taj narod nepokornih Gala. Istinski sam vas zavoleo, i hvala vam zbog toga! U ime cele moje porodice, hvala što ste me prihvatili kao deo srpskog roda. Ovde se odavno ne osećam kao stranac, već kao deo vas. Zato želim da delam zajedno sa vama i predsednikom Vučićem. Zato što je to naša otadžbina, naše dece i naših unuka.

Više na: pink.rs

Autor: pink.rs/redportal.rs