Poslednja je bila KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU 😉

Prema pisanju brazilskih medija slavni fudbaler Nejmar i njegova devojka Bruna Biancardi prekinuli su vezu, samo mesec nakon što su proslavili rođenje svoje kćerke Mavie, prenosi Index.hr.

Par je javno imao brojne uspone i padove, no činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili. Ipak, brazilski list Correio Brasiliense objavio je vest o njihovom prekidu, uz tvrdnju da je Brazilac svoju devojku prevario čak 92 puta. 😱

- Nakon 92. izdaje, veza između Nejmara i Brune Biancardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćeri Mavie - tvrdi Correio Brasiliense.

Ovaj put Nejmar je navodno prevario svoju partneriku na zabavi 28. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Janeira te je Bruna nakon svega odlučila da se konačno rastanu.

- Ne očekujte da će se osoba promeniti ako ne vidi problem u onome što radi - napisala je na društvenim mrežama.

Biancardi ima 29 godina i rođena je u Sao Paolu. Studirala je marketing te se bavila manekenstvom, a onda se posvetila influencerskoj karijeri. Njeno bogatstvo procenjeno je na gotovo dva miliona dolara. 🤑

Nejmara je upoznala 2020. godine te su ubrzo uplovili u vezu, a ispočetka su skrivali da su zajedno. Fudbaler Al Hilala već ima 12-godišnjeg sina, Davi Luccu, sa Carolinom Dantas, a trenutno se oporavlja od teške ozlede kolena.

Autor: Index.hr