Ekskluzivno razotkrio Zoline emocije prema učesnicama🤭

Lazar Čolić Zola ušao je u Belu kuću tokom noći za nama i ponovo napravio haos. Po samom ulasku, došlo je do svađe sa Miljanom Kulić, a Slađana Poršelina Lazić odmah je počela da obigrava oko njega. Ekskluzivno za Pink.rs njegov prijatelj je otkrio šta mu je Zola otkrio pred sam ulazak.

Ivica Aritmagić se osvrnuo na brojne preokrete u odnosu Miljene i Zole, koje je javnost pratila godnama unazad.

Zola mi je priznao da ima emocije prema Miljani, ali je obećao da neće biti sa njom. Njegova majka se stresira zbog te veze. Mislim da ga to dodatno sprečava da nastavi bilo kakav odnos sa njom. Devojke su se ranije plašile Miljane Kulić, libile su se da uđu u vezu sa njim, baš zbog njene reakcije. Mislim da se uvek vraćao njoj, jer kad bi došlo do pitanja nekih bioloških potreba, one su se tu zaustavljale, jer su brinule zbog nje. Miljana je ove godine bez Bebice, a siguran sam da je i Zolu izgubila za sva vremena.

Otkrio i zbog čega mu je Anita Stanojlović ostala tiha patnja i kakvom sledu događaja se on nada, uzimajući u obzir da je ona u braku sa Jovanom Tomić Matorom.

Nada se da će doći do nekih dešavanja između Matore i Anite. Želja mu je da se rastave, to je ono što znam. Anita je jedina koja ga je branila od Miljane, to mu je najskladnija veza. Bilo je materijala za jednu dobru ženu. On baš žali za tom vezom.

Autor: pink.rs/redportal.rs