Jovana: Napadnuta je privatna svojina, i niko nema pravo to da napada. ☝

Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić nedavno je dobila mural koji je sinoć uništen, odnosno po njemu je prosuta, reklo bi se, neka crvena farba! 😞

Povodom uništavanja murala oglasila se i Jovana Jeremić koja je za Pink.rs potvrdila vesti i otkrila detalje! 👇

- To je bilo sinoć u pola osam uveče, kamere su sve snimile, sve je zabeleženo. Skidaju se snimci, sve je prijavljeno policiji. Napadnuta je privatna svojina, i niko nema pravo to da napada. Sada ćemo dalje da vidimo ko je to uradio - rekla je Jeremićeva, a onda otkrila da gaji određene sumnje, odnosno, da može da pretpostavi ko stoji iza ovog čina 🤷‍♀️:

- Mislim da su nalagodavci žene, koje muževi varaju po kafanama, i nastaviće to da rade. Neće ih povratiti, da im budu uzorni. Nalagodavci ovog incidenta su žene, ubeđena sam.

- Neko ne dobije ni razglednicu, a ja sam od muškaraca dobila mural, dijamante, automobile, da sam htela, dobila bih stan... Nešto sam uzimala, nešto sam vraćala. U životu sam dobila sve, jer sam dobar čovek, a one nisu dobile ni razglednicu. Kako je nastao ovaj mural, tako će nastati i četvrti i peti... Ne mogu one da unište toliko murala koliko njih može da nastane. Na kraju ću ja sama da ga prekrečim, neće sigurno oni - dodala je voditeljka.

Na slici ispod možete videti o kom muralu je reč 👇

View this post on Instagram

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

IZVOR: IG / @jeremicjovana

Autor: Redportal.rs / K.Đ.