Ceo svet iščekuje da se oglasi petorka

Ceo svet je potresla vest da je preminuo glumac Metju Peri koji je bio najpoznatiji po liku Čendlera u, i dan danas, ultra popularnoj seriji Prijatelji.

Dok se obožavaoci ove serije opraštaju od glumca, svi iščekuju da se oglase glavni glumci Prijatelja, međutim, kako se to još nije dogodilo, sada je otkriven razlog.

Razlog je navodno taj što petorka koju čine Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Met Leblank i Kortni Koks sprema zvanično saopštenje za javnost koje će uskoro podeliti.

Kinsi Šofild, šou-biz dopisnica, za GB njuz je u ponedeljak ujutru rekao kako zvezde spremaju zajedničku izjavu, te da će istu podeliti u narednim danima.

- Prema priči izvora, oni su očajni zbog smrti Metjua Perija. Kažu da im je bio brat kojeg su žestoko štitili u nekim od njegovih najtežih trenutaka. Oni veruju da je to neverovatno nepravedno, prema rečima jedne od prijateljica Lise Kudrou, i da niko nije očekivao da će se ovo desiti jer su osećali kao da je on na stvarno dobrom mestu jer je imao jednu od svojih najboljih godina - istakla je ova dopisnica.

Podsetimo, Metju Peri umro je u 54. godini u džakuziju u dvorištu svoje vile u Los Anđelesu.

Autor: redportal.rs