Ponoš DEZERTIRAO iz rodnog Golubića

Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, u vezi sa Zdravkom Ponošem, kako prenosi pink.rs, saopšila je sledeće 👇🏻

NATO ljigica Zdravko Ponoš na temu odgovornosti treba da se pokrije ušima i zauvek ćuti, jer odgovornosti, kada je on u pitanju - nikada nije bilo ni u tragovima.
- Smatra li NATO sluga Ponoš odgovornim to što je kukavički dezertirao iz rodnog Golubića i ostavio srpsku nejač na milost i nemilost neprijateljima?
Smatra li se Nato potrčko Ponoš odgovornim za to što je urnisao srpsku vojsku, razorio je kadrovski i tehnički, što je najhrabrije borce prevremeno penzionisao, što je lovio one koji su se borili za Kosovo i Metohiju, a vojsku sveo na veličinu manjeg lovačkog društva?
Je l’ se odgovornost sluge srbofobnih ambasada ogleda u tome što je na istom zadatku kao i Aljbin Kurti, što i jedan i drugu imaju iste medijske promotere?
Da nije slučajno odgovorno to što je najobičniji lažov koji je slagao kako će Vučić odmah posle izbora 3. aprila uvesti sankcije RF, a onda licemerno on zahtevao iste?
Je l’ najodgovornije to što je bolesna, patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću suština onoga što ovaj slabić smatra i naziva politikom?
To što je sve nišanske sprave usmerio ka Aleksandru Vučiću odraz je samo njegove nemoći, a Srbi sa Kosova i Metohije mu nikada neće oprostiti mnoštvo štetočinskih postupaka koji su samo dodatne tegove stavljali oko nogu našoj državi.

Nevena Đurić zaključuje 👇🏻

Kada kaže da se politička odgovornost plaća na izborima zaboravlja na ključnu stvar - njega je naš narod poslao na smetlište političke istorije. Zauvek.

Autor: pink.rs