Javljali su se hronični bolesnici, srčani bolesnici, hipertenzičari i psihijatrijski pacijenti 👇

Protekle noći dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je sedmoro ljudi lakše povređeno, rekao je Tanjugu dežurni lekar Hitne pomoći.

U 19:21 na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Takovske dogodila se nezgoda u kojoj je muškarac (25) lakše povređen i prevezen u Urgentni centar.

U Jakovu kod restorana Romanija u 19:36 dogodila se saobraćajna nesreća, a na lice mesta su upućene dve ekipe Hitne pomoći koje su prevezle žensku (29) i dve muške osobe u Zemunsku bolnicu. 🚑

U 00:05 u Avalskoj ulici u Ripnju kod broja 93 u saobraćajnoj nezgodi je povređeno dvoje dece, dečak starosti 3 i devojčica 6 godina i tinejdžerka stara 16 godina.

Povređenu decu su ekipe Hitne pomoći prevezle u Institu Majka i dete na Novom Beogradu, a tinejdžerku u Urgentni centar. 👇

Prema rečima dežurnog lekara, bilo je više poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju na javnim mestima koje su vožene na detoksikaciju u odeljenje toksikologije VMA.

Kao i svake noći javljali su se hronični bolesnici, najviše astmatičari, srčani bolesnici, hipertenzičari i psihijatrijski pacijenti.

Noćas su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 100 puta, od toga 19 intervencija je obavljeno na javnim mestima, kako piše Pink.rs.

Autor: Pink.rs