Bio je 23 dana u veštačkoj komi

Darko Lazić rano jutros posetio mesto na kom je pre pet godina imao tešku saobraćajnu nezgodu! 👇

Prošlo je tačno pet godina od saobraćajne nezgode pevača Darka Lazića koju je jedva preživeo. Pevač je posetio ovo mesto tačno u 7 ujutru, kad se i dogodio nemili događaj, a snimak je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 📳

- Pre pet godina u 07.00. Hvala ti, Bože, što me čuvaš - napisao je Darko uz fotografiju ispod na svom Instagram nalogu. 👇

Foto: Instagram.com / @darkolazicofficial

Podsetimo, Darko je 23. oktobra rano ujutru imao nezgodu kada mu se prevernuo automobil. Pevač je tada vozilom Hitne pomoći hitno prebačen u Kliničko-bolnički centar u Zemunu. Primljen je sa teškim telesnim povredama i bio je životno ugrožen. Do nesreće je došlo kod mesta Brestač, njegovog rodnog sela, a Lazićevo vozilo završilo je na krovu i potpuno je bilo uništeno.

Bio je 23 dana u veštačkoj komi.

- Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam posle nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg... Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio - otkrio je Lazić, kako piše Kurir, prenosi Pink.rs, a na konstataciju svojih sagovornika da bi to moglo da se shvati kao da je bio na drugoj strani, odgovorio je:

- Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno.

Autor: Pink.rs / Redportal.rs