U protekloj nedelji urađene istorijske stvari

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu buducnostsrbijeav video u kojem je sumirana njegova protekla radna nedelja i istakao da su u nedelji za nama urađene istorijske stvari za Srbiju, prenosi pink.rs 👇.

U nedelji za nama uradili smo istorijske stvari za Srbiju. Poseta NR Kini će, tek u godinama koje dolaze, pokazati koliko je u svakom pogledu bila značajna
Posebno sam ponosan na to što smo, posle pola veka, konačno završili i otvorili stanicu Prokop. Sve ovo, ali i mnogo više, uspeli smo zahvaljujući slozi i jedinstvu našeg naroda, koji je imao poverenja i dao podršku za hrabre odluke koje smo dosad donosili, a sve kako bi Srbija brže išla napred.

Predsednik Vučić je istakao da bi slaba vlast donela slabiju Srbiju, a da tu nema ni uspeha, ni razvoja, ni budućnosti 👇.

Sve projekte koje smo završili, kao i one koje smo započeli i koje ćemo tek raditi, svu našu borbu za interese naše zemlje i naroda, moguće je ostvariti samo ako nastavimo zajedno da radimo i zajedno sanjamo snove za Srbiju. Zato se nećemo zaustaviti, ujedinjeni nastavljamo da radimo i izgrađujemo našu zemlju, čuvamo svaki njen pedalj i borimo se za interese svog naroda
View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

IZVOR: IG / buducnostsrbijeav

Autor: redportal.rs