Bili su u vezi nakon njenog razvoda

Neda Ukraden godinama slovi za jednu od lepših žena sa domaće javne scene 🤩.

Njoj vreme ne može ništa, pa zato i traje još uvek, a podatak da je Neda prodala više od 2 miliona nosača zvuka od 60-ih godina prošlog veka do sada govori više nego i jedna reč 😮.

O ljubavnom životu pevačice pisalo se konstantno u jugoslovenskoj štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

Naime, kako piše Glossy, tokom 80-ih godina prošlog veka, Neda je bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član Slatkog greha koji je u stopu pratio Lepu Brenu 👀.

Kako prenosi spomenuti časopis, Neda i Saša su bili u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa Zlatom Petrović, pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović 😯.

Podsetimo, Saša je jednom prilikom ispričao koliko je teško živeo:

Četiri godine živeo sam kao sirotinja. Jedino skupo što sam imao bila je garderoba. Imao sam 60 pari patika, mnogo odela, živeo sam u garsonjeri od 17 kvadrata, na 12 spratu na Novom Beogradu. Svi su znali da imam skupu odeću, zato su me i opljačkali! Sećam se tog dana, ušao sam u stan, a tamo nije bilo ničega! Sve su mi odneli, ostavili su mi samo pidžamu. Tada su mi pomogli Brena i Boba, napravili smo ‘Grand’ i dali su mi pare da kupim kuću na Bežanijskoj kosi. Kasnije sam im vratio pare, ali im to nikada neću zaboraviti, ispričao je Saša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs