Događaju je prethodio raniji sukob u kafiću u neposrednoj blizini škole

Policija je uhapsila oca i dvojicu sinova iz Kostolca osumnjičene da su fizički napali profesora Tehničke škole u tom gradu, saopštila je Policijska uprava Požarevac. 👇

Uhapšeni su D. M. (1975), Đ. M. (1998) i N. M. (2005) iz Kostolca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, navodi se u saopštenju PU Požarevac, prenosi Rts.

N.M, 18-godišnji mladić se sumnjiči da je u četvrtak u prostorijama Tehničke škole Nikola Tesla u Kostolcu, zajedno sa ocem i bratom fizički napao 57-godišnjeg profesora.

Kako se sumnja, događaju je prethodio raniji sukob u kafiću u neposrednoj blizini škole, kada je profesor (57) zadao udarac 18-godišnjaku i naneo mu lake telesne povrede, konstatovane u požarevačkoj bolnici.

Profesor je zadržan u Opštoj bolnici u Požarevcu, radi kvalifikacija zadobijenih povreda.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Zbog prethodnog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Kostolcu policija je podnela izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, zbog izvršenog krivičnog dela laka telesna povreda, kako piše Telegraf.rs.

Protiv jedne ženske osobe zaposlene u tom gostiteljskom objektu biće podneta prekršajna prijava zbog neprijavljivanja događaja policiji, navodi PU Požarevac.

Autor: Telegraf.rs