Sva lica koja su uhapšena su iz kriminogene sredine

Petorica mladića uhapšeno je sinoć u okolini Bajine Bašte zbog sumnje da su učestvovali u jučerašnjoj tuči i pucnjavi u Užicu, pišu beogradski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, sva lica koja su uhapšena su iz kriminogene sredine, a do sukoba je došlo najverovatnije zbog trgovine narkoticima. 👇

- Sa jedne strane je bio Filip Ž. iz Sevojna, sa još četvoricom momaka iz Bajine Bašte, dok su sa druge strane bila braća Aleksandar L. i Milivoje L. Između njih je prvo izbila tuča u kojoj su korišćene i drvene palice. Kako su dvojica braće tom prilikom zadobila višestruke teške povrede, Aleksandar L. je izvadio pištolj i pucao pri čemu je ranio Filipa Ž - navodi izvor iz istrage i dodaje da je Filip Ž. bežeći od Aleksandra uleteo na zadnje sedište policijskog automobila, prenose beogradski mediji. Kako se saznaje, uhapšen je jedan od braće, kao i četvorica pomoćnika Filipa Ž.

- Svi su negirali izvršenje krivičnog dela, pa im je dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Užicu odredio zadržavanje do 48 sati - dodaje izvor.

Filip Ž. i braća Aleksandar i Milivoje L. su hospitalizovani u užičkoj bolnici.

- Filip Ž. je zadobio povredu od metka u lakat, dok su braća imali teške povrede glave - rečeno je iz ove ustanove, kako piše Republika, prenosi Pink.rs.

Podsetimo, u pucnjavi koja se u petak nešto posle 13 sati odigrala na Aleksića mostu ranjene su tri osobe, koje su zbrinute u bolnici. Kako se već pisalo, jedna osoba je ranjena u lakat, dok su druge dve muške osobeprimljene su sa povredama glave.

Autor: Pink.rs