Prvi album posle 18 godina 😯

Legendarni Rolingstonsi danas su objavili novi album, prvi posle 18 godina. Tim povodom su u klubu na Menhetnu održali privatnu žurku povodom predstavljanja svog novog albuma. 😎🎶

Stounsi, koji su sada u sedmoj deceniji kao rokenrol bend, izveli su nekoliko pesama pred stotinama ljudi u klubu Racket NYC kako bi obeležili izlazak pesme Hackny Diamonds, koja je bendu donela neke od najboljih recenzija. 🎤

Pevač Mik Džeger našalio se da je deo motivacije za povratak u studio zbog snimanja albuma, čiji je naslov referenca na britanski sleng za razbijeno staklo, održavanje ovakvih prezentacija u Njujorku.

- Toliko su nam nedostajala predstavljanja da smo morali da se vratimo i napravimo još jedan album - rekao je publici na sredini nastupa na kom su se smenjivale nove pesama i dobro poznati stariji hitovi, piše 021.rs.

Bend je počeo da promoviše svoje prethodne albume u Njujorku sa velikom pompom, jednom vozeći se petom avenijom na platformi, a drugi put vozeći se vozom do Grand Central Terminala.

Foto: Pixabay.com/fietzfotos

Stonsi su završili nastup izvođenjem pesme Sweet Sounds of Heaven sa Lejdi Gagom, sporom pesmom prožetom bluzom sa novog albuma.

Gaga i Džeger su imitirali jedno drugo tokom plesa dok sunaizmenično pevali, Gaga u svetlucavom crvenom i crnom kombinezonu sa jednim rukavom i Džeger u standardnoj uskoj crnoj košulji.

Pored Gage, na novom albumu gostuju Stivi Vonder, Pol Makartni i Elton Džon, a vraća se i dugogodišnji basista Bil Vajman, koji je napustio bend devedesetih godina prošlog veka za pesmom "ive by the Sword. U istoj pesmi je snimak bubnjeva koje svira Vots.

Album se završava pesmom Rolling Stone Blues, pesmom Madi Votersa koja je bila inspiracija za ime benda.

IZVOR: YT / The Rolling Stones

Autor: 021.rs / Redportal.rs